За мен :)

на

Привет! 🙂

Добре дошли в местенцето, където отразявам, нещата, които ми харесват. 

Влеченията ми е от дете са били свързани с развитието, със силата на човешкият дух и красотата на човешката душа. Затова и досега обичам да запечатвам мисли на белият лист, да разнищвам емоциите, човешките взаимоотношения  и любовта.  Откакто започнах да изживявам себе си като човек с неограничен потенциал и желание за развитие, бих казала че съм щастлив човек. Самата аз направих и продължавам да правя големи промени в живота ми. Вярвам в написаното от Съдбата, но и в онова, което ние можем да напишем. В нашият свободен избор. Мотивация е любимата ми дума. Вярвам, че всичко е възможно, стига само да го поискаме и да действаме за да го получим.

Мечтата ми е всички хора да повярват в техният безграничен потенциал, в силата на избора и да изживяват мечтите си. Щом аз мога, могат и всички. Знам какво е щастието да постигнеш мечтаното, да падаш и ставаш и въпреки всичко да си верен на себе си. В днешните забързани времена не ни стига да имаме само хляб и работа, търсим винаги и храна за душата. Радвам се, че настъпват нови времена, където стават все повече действащите, обичащите и търсещите Ще се радвам да успея да докосна вашата същност.

10599294_10201496510415225_6427838420232027042_n

Имам познания от когнитивна и позитивна психология. В Дъблин, където живея в момента, завърших обучение със специалности като човешки ресурси и обслужване на клиенти, последвано от счетоводство и бизнес администрация.

Завърших обучението си към Международната Коучинг Федерация, която е най-голямата в тази сфера, имаща членове в над 80 страни в целият свят. Живея и практикувам в Дъблин, както и провеждам консултации по скайп.

Обичам живота с цялата му палитра. Обичам промените, свързани с търсенето на по-доброто. Обичам развитието. Смених градове, местоживеене и държави все търсейки по-доброто за мен. Следвайки сърцето и желанията си.

Правя грешки, уча се от тях, падам, ставам, продължавам отново. Благодарна съм за всички мои преживявания досега, те са отворили мирогледа ми, дали са ми много уроци, дълбока палитра от чувства, нови хоризонти. Интересите ми са много и все са свързани с откриването на нашата същност като хора и душевни създания.

Обичам пътуванията, най-много тези сред природата. Обожавам планината, обичам дърветата, горите.. Обичам животните, те са били сред най-добрите ми приятели. Чисти душици. Щастлива съм за срещите ми с мои сродни души, с тях Светът е по-красив. 

Ще се обобщя с думите търсещ и обичащ човек. Или една летяща душа в земния си живот. Тук съм, за да споделям мислите и знанията си.

Ще се радвам на обратна връзка от вас, на вашето мнение и запитвания. 

 

Видислава

Ако имате въпроси ще се радвам да отговоря. Не се колебайте да се свържете с мен чрез формата за контакт 🙂

 

 

Реклама

13 коментара Добавяне

  1. Pingback: Soul Page

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s