Как да си пожелаваме

на

Езотериците и мистиците смятат, че нашите желания могат да се изпълнят, ако ги запишем правилно. Много религиозни хора, също вярват в това. Тълкованието е, че в главата ни бушува торнадо от мисли, които не могат да бъдат фиксирани и съответно изпратени като желание към Вселената. Но ако успеете да се съсредоточите върху своето конкретно желание и спазите изредените по-долу 7 правила, има голяма вероятност нещата, за които мечтаете, да се сбъднат.

Правило 1. Желанието трябва да бъде записано

На всяка цена запишете желанието си. Лесно е да се каже, но е трудно да се направи. Колко просто изглежда да формулирате желанието си. А когато седнете пред белия лист, разбирате, че това е едно от най-трудните задания, които сте изпълнявали.

Мислите, че желанието „Искам да имам свой дом“ е правилно? Не! Проблемът е, че такова желание не може да бъде изпълнено, без да има уточнение кога искате да се случи това.

Правило 2. Посочете време за изпълнение на желанието

Например: „През лятото на 2016 г. ще имам голяма красива къща“. Не бива да формулирате мисълта си така: „Аз ще купя къща“. Това е погрешно. Заявката ви може да бъде изпълнена, но неизвестно кога.

Правило 3. Формулировките да са в сегашно време

Вместо „Ще си купя къща“ трябва да напишете „В процес съм на придобиване на къща“. Представете си, че вече сте собственик.

Правило 4. Забранете си думичката НЕ и отрицанията изобщо

Друга често срещана грешка е заявлението „Аз не искам да съм беден“. Според твърденията в книгата „Тайната“ на Ронда Бърн и последвалите ги тълкования на Закона за привличането, Вселената не приема частицата НЕ и други отрицателни думи с тази представка. Вие казвате: „Не искам да съм беден“, а нагоре се чува „Иискам да бъда беден“ и желанието се изпълнява в този вид.

Притегляме като магнити това, което излъчваме като мисли. Правилната формулировка е „Искам да съм богат и аз съм в процес на забогатяване“.

Правило 5. Пишeте подробно, емоционално, от душа

Ако искате нов дом – опишете го подробно, като почнете от предверието – разположение, брой на стаите, балкони, прозорци, обзавеждане, таван, капандури – всичко. Представете си възторга ви, когато гледате новия си дом. Опишете това, което чувствате, на хартия. Много е важно вашето желание да не причинява вреда на друго човешко същество.

Правило 6. Записаното желание завършете с молитва

След като сте записали желанието си, смирено помолете за съдействие в изпълнението му Висшата сила. Ако вярвате в Бог – молете се Нему. Ако сте атеист или агностик, измислете си свободна молитвена фраза без адресат. Например: „Нека моят дом се напълни с радост и щастие“ и „Нека моите деца и внуци да продължат в тази къща рода си и да изпълнят живота си и моя живот с любов“.

Добре е в молитвата да е включена фразата „И нещо повече“. Защото е възможно да не се сещате за някакво свое желание, а Вселената да има предвид „Нещо повече“ за вас от това, за което я молите. Не трябва да я ограничавате в стремежа й да ви помогне.

После изпращате символично желанието си към Вселената и забравяте за него. Почти.

Правило 7. Никога не зацикляйте върху желанието си

Пуснете мечтата си, но действайте. Не мислете, че всичко ще е ок, само защото сте написали на лист желанието и сте го сгънали в някое скришно място. Трябва да действате така, сякаш желанието ви вече се случва. Но внимавайте: не нарушавайте хармонията на Вселената, потъпквайки всичко и всички по пътя към целта си в името на нейното достигане. И накрая: не зацикляйте върху нея. Ако преживявате ще се изпълни ли или не и ви сполетят натрапчиви мисли по този въпрос, това само ще попречи на изпълнението на заявката.

източник: spisanie8.bg

Реклама

2 коментара Добавяне

 1. nellymilanova@mail.bg каза:

  Сърдечни благодарности , светлина , любов и благоденствие ти желая за теб и твоето семейство .

  Нели

  Харесвам

  1. Vidislava каза:

   Благодаря, Нели!
   Всичко добро и хармонично за теб и близките ти!

   Видислава

   Харесвам

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s