Елените и слънцето

на

Реших да започна нова категория в сайта със споделяне на местата, които съм посещавала. Има толкова красиви местенца по света и искам да споделя с вас нещата, които ме впечатляват.

Няма да съм гид и да ви разказвам исторически събития или къде да отидете през почивката. По-скоро ще споделя кое от посетените места е докоснало усещанията ми, кое е разпалило радостта ми и се е запечатало като моментна радост. Защото колкото и красиви снимки да имаме от някое място, те остават само кадър след време. Или събуждат усещането, че някога, някъде ни е било хубаво и красиво. Затова все повече гледам да се фокусирам върху настоящият момент, посещавайки някое красиво и ново място. Снимането ми носи невероятно удоволствие и имам желание да го развивам, поне за собственото ми удовлетворение и радост. Така че разказите и описаното от мен ще бъде предимно със снимки. Нека красотата радва очите ни, а споделената радост е двойна радост.

Това е първата ми публикация в тази категория. И все още ще работя върху дизайна тук, но исках да споделя прекрасните кадри с елени, които заснех скоро.

Намират се в Дъблин, в един от най-големите паркове в Европа (някъде се твърди, че е най-големият затворен парк) Финикс Парк. Недалеч от центъра на града на площ от 7кв.км паркът е едно от най-релаксиращите места, където съм била. Големи поляни съчетани с дървета и сенчести места. Вчера беше слънчево и се усеща пролетта, с цялата и нотка на радост и вдъхновяващо пролетно настроение, които носи. Тук срещнахме и тези елени, за които носехме моркови и ябълки. Количеството от килограм и половина бързо изчезна 🙂

Ако кликнете върху всяка снимка можете да я видите в по-голям размер.

 

IMG_20150406_162439676

Реклама

Един коментар Добавяне

  1. Като в райската градина, животните не се плашат от хората. 🙂

    Харесвам

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s