Мислете за сродната си душа като за земен ангел

на

„Колко често ви се случва следното? Търсенето ви на сродна душа е приключило. Най-накрая сте открили мечтания партньор. Двамата се събирате и започвате да живеете заедно. Тогава започват търканията помежду ви.
Вие и вашият партньор сте като олио и вода. Оказва се, че двамата имате навици, потребности и начини на общуване, които са много различни, в някои случаи привидно противоположни, а в други направо разрушителни спрямо другия човек.

Търкането, породено в подобни връзки, води до ненужни спорове, крясъци, омразни думи, наранени чувства и вина. И често то ескалира, водейки до експлозивни и болезнени раздели.
Понякога, когато страстите се разгорещят и партньорите не позволяват на ангелите да се намесят, спорът прераства във физическо насилие. Много хора си мислят, че връзката между две сродни души винаги е безоблачна, че в нея никога няма спречквания или конфликти и сблъсъци. Според ангелите тази заблуда се основава на погрешната идея, която хората по принцип имат за връзката между сродните души.

Мислете за сродната си душа като за земен ангел (човек, койтo не знае, че е бил избран за осъществяване на Божествена мисия). Когато се карате с партньора си, той ви се струва всичко друго, но не и ангел. И въпреки всичко, независимо колко лоши са скандалите ви и до каква степен се подлудявате взаимно, небето ви е изпратило този земен ангел с определена мисия. Той може да ви помогне да израснете, да ви излекува, да ви покаже как да откриете вътрешната си сила или да ви научи на истинско търпение, доброта, вярност и любов (понякога като притежава тези качества, а друг път точно чрез тяхната липса).

В този смисъл сродните души също изпълняват ролята на ангели пазители, подтиквайки ви да отделите време за приоритетите си. Вдъхновявайки ви да давате най-доброто от себе си, да следвате своите страсти и да дадете своя принос на света. Начините, по които сродната ви душа постига това, могат понякога да ви накарат да искате изобщо да не бяхте срещали този ангел. Така, както се дразните на ангелите, когато ви карат да правите подобрения в живота си, така се гневите и на сродната си душа, когато усилията и на земен ангел ви карат да се чувствате контролирани и притискани.
Преди да се откажете от своята сродна душа заради това, че двамата постоянно се карате, потърсете урока, който се крие във връзката ви.”

~ Дорийн Върчу

Реклама

2 коментара Добавяне

  1. nellymilanova@mail.bg каза:

    благодаря ти от сърце .

    Харесвам

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s