Кои теми от личностното развитие ви интересуват повече?

на

Здравейте,

Поради големият приток на писма към мен напоследък, реших да направя няколко запитвания към вас.

Кои теми от личностното развитие ви интересуват повече?

Ще дам пример, интересува ви как да засилите силните си качества, как да развиете самочувствието си, как да обичате повече себе си, как да планирате и изпълните целите в няколко стъпки…Всичко е индивидуално и пътят на развитието си ние срещаме различни пречки.

Кой начин за контакт с мен ви е най-удобен – писмен или скайп? Повечето читатели и запитвания тук са от хора, които живеят в различни страни по света. Затова използваме максимално предимството на интернет пространството. Което не бива да ни разделя, а да ни обединява 🙂 Работя с хора по скайп, които са  с достатъчно добри отзиви за този начин на връзка. Все пак предпочитанието зависи от вас самите.

1897026_10201616680379399_2002182242197901529_nМетодите за насока и работа, които използвам са на база изискванията на Международната Коучинг Федерация, към която специализирам; използвам знанията ми от изучаването на Емоционална интелигентност в акредитиран център в Дъблин.

Ако има повече желаещи за една тема може да се организира уебминар , макар че предпочитам индивидуалния отговор и насока.

Ще се радвам да бъда полезна. Благодаря за доверието!

Видислава

Реклама

Един коментар Добавяне

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s