Четирите принципа на духовносттa

на

Първият принцип гласи:
„Който и човек да срещнеш, той е правилният“
Това означава, че никой не идва в живота ни случайно.Всеки, който е около нас, всеки, с който влизаме в контакт, ни учи на нещо или ни помага да се справим със ситуацията, в която се намираме.

Вторият принцип гласи:
„Каквото и да се е случило, то е единственото нещо, което е можело да се случи“
Абсолютно всичко, което сме преживели, не е могло да се случи по друг начин.Това се отнася и до най-малкия детайл.Не можете да кажете: „Ако го бях направил по различен начин…щеше да е различно“.Не, това, което се е случило, е било единственото нещо, което е могло да се случи и е трябвало да се случи, за да си научим урока и да продължим напред.Всяка случваща се в живота ни ситуация е абсолютно правилната, дори ако провокира разбиранията ни и егото ни.

Третият принцип гласи:
„Всяко нещо започва тогава, когато трябва да започне“
Всичко започва в правилния момент, нито по-рано, нито по-късно.Когато сме готови за нещо ново в живота си, то също е там, готово да започне.

Четвъртият принцип гласи:
„Това, което е свършило, е свършило“
Когато нещо в живота ни свършва, това помага на развитието ни.Затова, обогатени от последните ни преживявания, е по-добре да излезем от тях и да продължим.Никак не е случайно, че четеш тези думи.Ако са те докоснали по някакъв начин, значи е било необходимо и си осъзнал, че дори всяка снежинка пада там, където трябва.

Реклама

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s