Дали той е готов за мен

на

Колко ли жени са били в положение, в което нямат ясна представа дали той ги иска или не, дали иска нещо сериозно и изобщо са били в невидение какво се случва. Някои мъже дават много смесени знаци. На моменти показват голямата си зависимост от вас, в други се отдръпват все едно нищо не се е случило между вас.

Едно разбрах със сигурност – ако човек знае какво иска, ако има явни намерения към вас, ако ви иска, ще го покаже ясно, и с думи, и с действия. Човек, който има различно поведение и ви обърква просто не знае какво иска. И повечето пъти не е насочено лично към вас, жените, а самият той не е разчистил в себе си какво иска.

Много жени изчакват търпеливо мъжът да реши, но често дори в началото той започва със смесеното, различно поведение към вас. Може да си мислите, че той се нуждае от време да се реши. Но ако човек знае какво иска и го открива във ваше лице няма да се бави. Може с думи да изказва колко много ви иска, а действията му да са противоречиво и се сменят често. Човек може наистина много да иска, но да не e готов психически в момента. На думи всички ние искаме много. Но дали сме способни да бъдем такива, дали имаме психическата нагласа да влезнем във връзка, или дали имаме време в ежедневието си. Така че не слушайте думите какво иска, а гледайте действията му.

И ако нещата между вас не се получат, не го винете. Не го приемайте лично. Не търсете причината във вас. Понякога човек  не може да бъде онова, което иска. Може да не е способен да даде. Усетите ли тези смесени знаци още в началото, си направете услуга да напуснете. Вярвайте на сигналните лампи. Не стойте с надеждата, че той ще бъде готов, ако ви опознае повече или ще стане готов с времето. Човек, ако ви иска  няма да се колебае изобщо, няма да ви оставя да се чудите за отношенията ви. Който не е готов за връзка, ще се чувства притиснат, ако искате от него да говорите на тази тема. А има мъже, които ще ви го кажат ясно още в началото, но вие ще стоите с надеждата, че ще промените нещо. Дори можете да влезете в клопката да се променяте заради него, за да сте удобни.

Не се жертвайте за човек, който не е сигурен. Понякога срещаме хора, допадаме си, но те са в друг етап и не са готови като нас. И не съжалявайте. Това разминаване е за хубаво. Съдбата си знае работата. А вие помнете, че имате достойнство и гордост и знаете какво искате. Не правете компромиси за загубени каузи.

Автор: Видислава

photo credit Ryan Holloway

Реклама

Един коментар Добавяне

  1. nellymilanova@mail.bg каза:

    Благодаря точно през това минавам в момента . Пак в точно време ми дойд.

    Благодаря ти прекрасна .

    Нели

    Харесвам

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s